La UIB prepara l'inventari de material sanitari per remetre'l al Ministeri de Sanitat

Les facultats d’Infermeria i Fisioteràpia, de Medicina i de Ciències de la Universitat de les Illes Balears elaboren, a partir d’avui, dilluns 16 de març, l’inventari de recursos materials sanitaris disponibles.

Per això, fan el recompte de productes, com ara màscares, escovillons (bastonets), ulleres de protecció, guants, bates i impermeables d’un sol ús, i solució hidroalcohòlica, entre d’altres. Molt d’aquest material és d’ús habitual en les activitats de recerca i, especialment, en les pràctiques que es duen a terme en els laboratoris i les sales de simulació clínica de la Universitat.

Aquesta mesura l’han adoptada per facilitar a les autoritats sanitàries el seguiment i la presa de decisions, d’acord amb l’Ordre SND/234/2020, de 15 de març, sobre adopció de disposicions i mesures de contenció i remissió d’informació al Ministeri de Sanitat davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

A partir de demà, es comunicarà al Ministeri de Sanitat el material amb què compta la UIB i el posarà a la seva disposició.

El Consell de Direcció de la UIB agraeix als equips dels degans i als departaments implicats la feinada que fan perquè aquesta mesura sigui possible.   

Data de publicació: 16/03/2020