L'OCDS i la Conselleria de Presidència lliuren els Premis Agenda 2030 als millors treballs de fi de grau, fi de màster i tesi doctoral de la UIB
L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears han donat a conèixer els alumnes guanyadors dels V Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Sostenible als millors treballs de fi grau, fi de màster i tesis doctorals que contribueixen a la promoció o consecució d’algun dels Objectius de desenvolupament sostenible establerts a l’Agenda 2030.
El Rector de la UIB, doctor Jaume Carot, i la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, senyora Mercedes Garrido, han lliurat els premis en un acte amb la participació dels alumnes guardonats i els seus tutors. En aquesta edició dels Premis Agenda 2030 han resultat guanyadors els alumnes següents:
Categoria de tesi doctoral
Primer premi
Belén Bermejo González, del Doctorat en Tecnologies de la Informació, per «Performance and energy consumption tradeoof in server consolidation», amb una dotació econòmica de 1.500 euros.
Segon premi
Josep Fortesa Bernat, del Doctorat en Història de l'Art i Geografia, per «Assessing temporal varitability and controlling factors on the hydrosedimentary response in Mediterranean catchments», amb una dotació de 750 euros.
Tercer premi
María Esperanza Dalmau Estelrich, del Doctorat en Ciència i Tecnologia Química, per «Revalorización de subproductos vegetales. Efecto del procesado sobre la extracción, estabilidad y bioaccesibilidad de compuestos antioxidantes», amb una dotació de 250 euros.
Categoria de treball de fi de màster (TFM)
Primer premi
Bo Miquel Nordfeldt Fiol, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «Improving visual odometry for challenging underwater environments and AUV navigation», amb una dotació econòmica de 1.500 euros.
Segon premi
Mateu Jover Mulet, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «A Toolchain for Scheduling Legacy Ethernet-Based Traffic into TSN Network with Spatial and Time Redundacy», amb una dotació econòmica de 750 euros.
Tercer premi
Marc Munar Covas, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «Estudio de telemedicina para el seguimiento de complicaciones postquirúrgicas en cirugía abdominal para la realización de un estudio clínico», amb una dotació econòmica de 250 euros.
Categoria de treball de fi de grau (TFG)
Primer premi
Marina Rodríguez Morro, del grau de Treball Social, per «Periodismo del sinhogarismo en España: un análisis longitudinal de 2008 hasta 2021», amb una dotació de 1.500 euros.
Segon premi
Irene Marcos Martín, del grau de Dret, per «Medidas positivas para el fomento del medio ambiente en el entorno rural y en el ámbito de la transformación energética», amb una dotació de 750 euros.
Tercer premi
Miquel Comas Oliver, del grau de Dret, per «L'efiltració d'informació com a ciberdesobediència civil: anàlisi penal», amb una dotació de 250 euros.
A l’acte han assistit també els vicerectors de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació, Marc Nadal, i Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent, Maurici Mus; la directora de l’Escola de Doctorat, Aina M. Rodríguez; la coordinadora de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), Ruth Maria Escribano; el cap del Servei de Seguiment de Programes i Projectes, Francesc Font Molinas, i el director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat, Miquel Àngel Coll.
Data de l'esdeveniment: 15/02/2023
Data de publicació: 15/02/2023