La UIB, pionera en l'impuls de la mobilitat sostenible arran del projecte SmartUIB

La Xarxa Renault de les Balears col·labora amb el projecte  

Dia: dimecres, 21 d'octubre de 2015
Hora: 13 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor Bernardí Jaume, en representació de la Xarxa Renault de les Balears, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per treballar de manera conjunta en el desenvolupament d'activitats i solucions innovadores en l'àmbit de la mobilitat elèctrica en el marc del projecte SmartUIB.

Arran d’aquest conveni la UIB incorpora un vehicle elèctric i crea una beca, dotada amb 3.000 euros, per fer recerca entorn de la mobilitat sostenible en el marc del projecte SmartUIB.

El senyor Luis Valerio, director de Renault - Vehicle Elèctric per a Espanya i Portugal, ha destacat i agraït la signatura d’aquest conveni, que és pioner entre les universitats espanyoles i que demostra l’aposta de la UIB per la sosteniblitat.

Han assistit a la firma el senyor Luis Valerio, director de Renault - Vehicle Elèctric per a Espanya i Portugal; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència; i el doctor Bartomeu Serra, del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 21/10/2015

Data de publicació: 20/10/2015