La UIB participa en la Fira de la Ciència d'Inca

La UIB tindrà set paradetes d’experiments i demostracions de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la bioquímica, les matemàtiques i la informàtica i la tecnologia.

Les activitats es faran els dies 21 i 22 d'octubre a la plaça del Mercat Cobert d'Inca.

Dies: dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre de 2023
Hora: de les 8.45 a les 13.45 hores
Lloc: Plaça del Merca Cobert, Inca

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant l’Oficina per Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB), participa a la Fira de la Ciència organitzada per l’Ajuntament d’Inca els dies 21 i 22 d’octubre de 2023, en el marc de les seves fires. 

A la fira, la UIB tindrà set paradetes d’experiments i demostracions de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la bioquímica, les matemàtiques i la informàtica i la tecnologia. Els estudiants universitaris que actualment cursen els graus a la UIB com també investigadors de la UIB faran les demostracions i explicacions durant la fira.

La participació de la UIB en aquesta fira s'inclou dins l'oferta d'activitats Seràs UIB, realitzada des del Vicerectorat d’Estudiants de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitats, mitjançant l’Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB), per difondre els estudis universitaris i la recerca de la UIB. 

A la fira també hi serà present l'Institut de Física Interdisciplinari i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) a més del Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IDISBA), Astromallorca, l’Associació Espanyola contra el Càncer, Robotix Balears,  el Centre Oceanogràfic de Balears i la Universitat Nacional a Distància (UNED). 

Data de l'esdeveniment: 21/10/2023

Data de publicació: 19/10/2023