La UIB participa a l'IFIP world CIO Forum, una trobada sobre governança de les TIC que s'ha realitzat a Shenzhen (Xina)

La Universitat de les Illes Balears, a través del Vicerectorat de Tecnologies de la Informació, ha participat en el primer IFIP World CIO Forum, sobre lideratge de les Tecnologies de la Informació, que ha tingut lloc a Shenzhen (Xina). El doctor Carlos Juiz, vicerector de Tecnologies de la Informació de la UIB, ha estat convidat per impartir una ponència sobre la generació i les conseqüències d’adoptar un marc comú de governança i gestió de les TIC, com el que recentment ha implantat la UIB.

Aquesta reunió és la primera iniciativa de caire mundial que organitza la International Federation for Information Processing sobre la feina dels CIO (Chief Information Officer, en les sigles en anglès). Es tracta d’una plataforma global per debatre qüestions relacionades amb les TIC i les polítiques nacionals sobre sostenibilitat econòmica i conservació del medi ambient. En la trobada hi han participat experts d'arreu del món amb responsabilitats de governança de les TIC que han presentat i compartit coneixements i experiències amb els prop de 500 CIO, executius de TIC i professors que han participat a la trobada.

El doctor Carlos Juiz ha estat convidat a aquest Fòrum com a vicerector de Tecnologies de la Informació de la UIB i com a investigador en l’àmbit de la governança de les TIC.

Data de publicació: 07/11/2011