La UIB participa a UNIferia, la fira virtual per als futurs universitaris

Del 17 al 28 de febrer es pot visitar la segona edició del saló virtual dedicat als estudis de grau 

CRUE Universitats Espanyoles celebra, del 17 al 28 de febrer, la segona edició del saló virtual UNIferia, dedicat als estudis de grau, i, del 23 al 27 de març, la primera edició centrada en els màsters.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és aportar als estudiants tota la informació relativa a l'oferta acadèmica de 54 universitats espanyoles, entre les quals hi ha la Universitat de les Illes Balears.

Així, mitjançant la plataforma www.uniferia.org, les universitats comunicaran de manera personalitzada als interessats les seves propostes de titulacions de grau, els diferents sistemes d'accés, beques, possibilitats d'internacionalització i les passes necessàries per formalitzar la matrícula. A través d'aquesta plataforma virtual, els estudiants potencials podran superar les fronteres geogràfiques i temporals, informar-se i interactuar amb els serveis d'informació i orientació de les institucions participants, en un format modern i accessible.

La fira virtual funciona com una fira presencial, on les universitats tenen estands virtuals que l’interessat pot visitar i obtenir-hi informació de l'oferta d'estudis, notes de tall, preus, opcions d'allotjament... A més, els futurs universitaris podran conversar en directe i a través de xat amb personal dels serveis d'informació i orientació de les universitats.

UNIferia és una plataforma atractiva i en format responsiu, que s'adapta als dispositius mòbils. El futur universitari podrà obtenir atenció personalitzada sobre informació i orientació de cada universitat. En el punt d'informació principal, els usuaris trobaran dades generals sobre el sistema universitari espanyol, així com un cercador per localitzar títols de les universitats participants en la fira, bé per branca de coneixement o bé per àmbit geogràfic.

Conèixer l'oferta dels títols de grau i màster, els diferents sistemes d'accés, les opcions de beques o d'internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquesta raó, el Grup de Treball dels Serveis d'Informació i Orientació Universitària (SIOU) ha posat en marxa aquest saló virtual, una eina que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d'oportunitats sense les limitacions que tenen les fires tradicionals d'educació superior. 

Data de l'esdeveniment: 17/02/2020

Data de publicació: 13/02/2020