La UIB organitza un cicle de conferències per mostrar la manera com la química és present a l'entorn quotidià i el condiciona

La Química de cada Dia és la segona activitat del programa de divulgació científica La nostra Ciència de cada Dia

Dia: dimecres, 12 de gener de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El cicle d’activitats de divulgació científica La nostra Ciència de cada Dia arriba al segon bloc de conferències, La Química de cada Dia, després que el cicle Biologia de les Plantes inauguràs aquesta activitat divulgativa emmarcada en la programació cultural anual de la Universitat de les Illes Balears.

El cicle de conferències La Química de cada Dia l’organitza el Servei d’Activitats Culturals de la UIB i té la finalitat d’acostar a la ciutadania diferents camps del coneixement i donar a conèixer de quina manera es pot investigar científicament el nostre entorn quotidià. Sense adonar-nos-en, estam formats i envoltats de components químics, i la nostra vida depèn de la manera com es comporten aquests elements. Des de la química podem fer una mirada al nostre món i entendre’n algunes claus que sovint passam per alt.

Programa de La Química de cada Dia:

- Dimecres, 12 de gener de 2011: «La calcificació dels teixits i l'envelliment: dels càlculs renals a la calcificació cardiovascular i l’Alzheimer», a càrrec del doctor Fèlix Grases, catedràtic del Departament de Química de la UIB.

- Dimecres, 19 de gener de 2011: «Additius alimentaris, els grans desconeguts. És imprescindible l’ús d’additius?», a càrrec de la doctora Carme Rosselló, catedràtica del Departament de Química de la UIB.

- Dimecres, 26 de gener de 2010: «Química a l’atmosfera: sense, la vida a la Terra no seria possible», a càrrec del doctor Pere Deyà, catedràtic del Departament de Química de la UIB.

El cicle La Química de cada Dia el coordina el doctor Pere Deyà, catedràtic del Departament de Química de la UIB.

El programa La nostra Ciència de cada Dia el formen tres cicles de conferències: Biologia de les Plantes, ja realitzat, La Química de cada Dia i El Futbol Professional des de la Perspectiva de l’Anàlisi Econòmica, que es durà a terme els dies 23 de febrer i 2 i 9 de març de 2011.

Totes les conferències es realitzaran a les 19.30 hores a sala d’actes de Sa Riera, són gratuïtes i estan obertes a tothom que hi estigui interessat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/01/2011

Data de publicació: 11/01/2011