La UIB organitza les jornades L'Activitat Física com a Eina Promotora de Salut a l'Escola

L'àrea d'Educació Física i Esportiva presenta una estació de valoració de la condició física

Dia: dimecres, 16 de març de 2011
Hora: 16.30 hores
Lloc:
Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

L'Institut de Ciències d'Educació i l'àrea d'Educació Física i Esportiva del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, amb la col·laboració de la Direcció General d'Innovació i Formació del Professorat, organitzen les jornades d'innovació docent: L'Activitat Física com a Eina Promotora de Salut a l'Escola.

Aquestes jornades van dirigides a estudiants i professionals de primària i secundària i tenen com a objectiu incrementar els hàbits de vida saludable.

L'àrea d’Educació Física i Esportiva de la UIB presentarà el seu projecte pilot, una estació mòbil de valoració de la condició física que podran demanar els centres d'educació que ho necessitin.

Les jornades continuaran el 17 de març, i durant aquests dies es mostraran projectes que s'han dut a terme en col·laboració amb centres d’assistència primerenca, plans d'empreses privades i experiències de centres docents en la promoció de la salut.

Entre els ponents que participen en aquesta activitat, destaca la senyora Marta Carranza, subdirectora de Promoció Esportiva del Consell Superior d'Esports.

Inauguraran les jornades Miquel Perelló, director general d’Innovació i Formació del Professorat de la conselleria d’Educació i Cultura, el doctor Lluís Ballester, director de l'Institut de Ciències de l'Educació, el doctor Josep Lluis Oliver, degà de la Facultat d’Educació, el doctor Pere Palou, director de Política Esportiva i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/03/2011

Data de publicació: 15/03/2011