La UIB organitza les IV Jornades Internacionals de Campus Virtuals

El congrés, organitzat pel servei de Campus Extens de la UIB, tractarà els darrers avenços en la formació flexible i a distància 

Inauguració
Dia: dijous, 14 de febrer de 2013
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma  

El servei de Campus Extens de la Universitat de les Illes Balears i la Xarxa Universitària de Campus Virtuals (RUCV) organitzen les IV Jornades Internacionals de Campus Virtuals, que tindran lloc els dies 14 i 15 de febrer de 2013. Les jornades es duen a terme a la UIB coincidint amb el quinzè aniversari de la creació del servei de Campus Extens.

A la inauguració hi intervindran la presidenta de la RUCV, doctora Carina González; el director del servei de Campus Extens, doctor Santos Urbina; el vicerector d’Ordenació Acadèmica, doctor Juan José Montaño; i el vicerector de Tecnologies de la Informació, doctor Carlos Juiz.

La trobada reunirà al campus de la UIB un centenar d’investigadors, entre professors i tècnics de diferents països, incloent experts de reconegut prestigi en els sistemes d’ensenyament flexible i a distància, que tractaran aspectes com la relació entre la innovació docent i l’ús de recursos tecnològics, els darrers avenços tecnològics al servei de la pràctica educativa, la formació del professorat i les diferents experiències d’organització dels campus virtuals.

Les jornades uniran els diferents campus virtuals espanyols i internacionals amb l’objectiu d’establir sinergies, reforçar els llaços de cooperació interinstitucionals i crear noves oportunitats amb tots els actors que participen en aquests espais de treball que són els campus virtuals.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/02/2013

Data de publicació: 13/02/2013