La UIB organitza la XXVIII Jornada d'Antroponímia i Toponímia

El doctor Antoni Ordinas, professor del Departament de Geografia, impartirà la conferència inaugural

Inauguració
Dia: el divendres 5 d’octubre de 2018
Hora: 9.30 hores
Lloc: Centre Cultural Costa Nord, Valldemossa 

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant el Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic, organitza la XXVIII Jornada d'Antroponímia i Toponímia, que tindrà lloc al Centre Cultural Costa Nord, a Valldemossa, el divendres 5 d’octubre. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, del Departament de Geografia i de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports. 

A la inauguració hi intervindran la directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, senyora Marta Fuxà; la directora del Servei Lingüístic de la UIB, senyora Magdalena Ramon; i el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés. 

La conferència inaugural anirà a càrrec del doctor Antoni Ordinas, professor del Departament de Geografia de la UIB, sota el títol «Topofílies toponímiques: la percepció de la llum, els colors i la contemplació panoràmica de la bellesa del paisatge».

Els estudis que s’hi presenten contribueixen a difondre i promocionar la normalització lingüística en el camp de l’antroponímia (noms de pila i cognoms) i de la toponímia (toponímia urbana i rural i cartografia), i els estudis i treballs que es fan en aquests camps.

Trobareu més informació sobre l’activitat i el formulari d’inscripció al web del Servei Lingüístic de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/10/2018

Data de publicació: 19/09/2018