La UIB organitza la Jornada Tècnica sobre Cobertes Vegetals

150 professionals assistiran a les conferències d’arquitectura sostenible

Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Joan Roca, gerent de Projectes Paisatgístics de Balears, SL, i el senyor Jaume Munar i Bernat, director de l'Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat (OGAS) de la UIB, organitzen la Jornada Tècnica sobre Cobertes Vegetals.

Aquesta activitat vol donar a conèixer la metodologia necessària per poder construir amb èxit una coberta vegetal, és a dir, convertir les teulades i els terrats en jardins. 

Al voltant de 150 participants assistiran a la Jornada Tècnica, adreçada a totes les persones interessades, especialment als professionals tant del sector de la construcció com de la jardineria i del medi ambient.

Els ponents exposaran els avantatges econòmics i ecològics de les cobertes vegetals i presentaran casos pràctics com l’Aeroport d’Eivissa o el Parc de Tecnologies Ambientals de Son Reus, a Palma.

El món de les cobertes vegetals aconsegueix integrar la jardineria amb l’arquitectura, aportant tota una sèrie d’avantatges estètics, funcionals i ecològics a les construccions, i és una part important del que s’anomena arquitectura sostenible.

Data de l'esdeveniment: 24/03/2011

Data de publicació: 23/03/2011