La UIB organitza la IV Setmana del Curtmetratge de les Balears

Dia: del 7 a l’11 de març de 2011
Hora: 20 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Servei d’Activitats Culturals de la UIB organitza la IV Setmana del Curtmetratge de les Balears. Més d’una dotzena de curtmetratges de temàtica variada es presentaran del 7 a l’11 de març. Entre les obres audiovisuals de format breu, es projectaran els treballs La caja, d’Iván R. Gaset, Ànimes, de Guillem Fiol, o La maldición de la familia Corazón, de Pedro López.

Després de tres edicions, la Universitat de les Illes Balears organitza i consolida la Setmana del curtmetratge de les Balears, amb el mateix objectiu inicial: oferir un espai per a la projecció d’obres de format breu, davant les dificultats que tenen els diferents directors (ja siguin experimentats o novells) per a la presentació pública de les obres. Es tracta, doncs, d’un esdeveniment no competitiu que té com a finalitat permetre als creadors mostrar la seva obra sense cap tipus de condicions.

Programa

  • 7 de març de 2011: projecció del curtmetratge Una España reflejada, dirigit per Danny Aguilarte. Cuarentena, Epidemia, Infecta, creació de Alberto Díez. A més de la selecció de curts del màster MAISCA.
  • 8 de març: es podrà veure el curtmetratge La caja, de Iván R. Gaset.
  • 9 de març: la directora Margalida Barros presenta l’ obra breu Aguanti la respiració, i Alexandra Cabrer i Laura Caldentey mostren el seu curtmetratge Les aventures de Bob i Carl. Per altra banda també es projectarà el curtmetratge El viaje de Lidia, de Françoise Polo.
  • 10 de març: es podrà gaudir del curtmetratge Pueblo del senyor Arnau Serra, Metalfilia del senyor Javier Mazuelas, Rissaga, de l’equip format pels senyors Joan Barceló, Cati Bosch, Patricia García i Ignasi Pons. Per altra banda es projectarà el curtmetratje Conseqüències, dels senyors Xisca Capó, Albert Mella i Antoni Morell, i l’obra curta Ànimes, de Guillem Fiol.
  • 11 de març: acaba el cicle de curts amb la projecció del curtmetratge La maldición de la familia Corazón del senyor Pedro López.

Totes les sessions es faran a les 20 hores a la sala d’actes de l’edifici Sa Riera.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/03/2011

Data de publicació: 04/03/2011