La UIB organitza l'Spring Meeting of Young Economists 2018

Inauguració
Dia: dimecres, 30 de maig de 2018
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma
 

Tindrà lloc la inauguració del congrés internacional Spring Meeting of Young Economists 2018, que es farà a la UIB del 30 de maig al 2 de juny. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la presidenta de la European Association of Young Economists, senyora Vera Z. Eichenauer; la presidenta del comitè organitzador local del congrés, doctora Inna Tcener; la coordinadora del congrés, doctora Maria Santana; i el director territorial a les Balears de Banca d'Empreses de CaixaBank, senyor David Rico.

El congrés l'organitzen conjuntament la Universitat de les Illes Balears, a través del Departament d'Economia Aplicada i del Departament d'Economia de l'Empresa, i la European Association of Young Economists (EAYE), una entitat que té com a objectiu facilitar la interacció entre joves investigadors en Economia.

En aquesta edició, el congrés comptarà amb les intervencions de destacats conferenciants, com ara el doctor Pol Antrás, professor de la Universitat de Harvard; Manuel Arellano, professor d'Econometria a la Fundación Centro de Estudios Monetarios y Financieros (CEMFI) del Banc d'Espanya; i la doctora Margaret Meyer, professora de la Universitat d'Oxford.

El congrés també té el suport de CaixaBank, la Direcció General d'Innovació i Recerca, el Banc Central Europeu, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional i la Fundación Ramón Areces.  

Data de l'esdeveniment: 30/05/2018

Data de publicació: 29/05/2018