La UIB organitza el seminari Averroès "Possibilités et Approches Alternatives des Études Supérieures de Tourisme"

El Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de les Illes Balears organitza els dies 18 i 19 de juny el seminari Averroès Possibilités et Approches Alternatives des Études Supérieures de Tourisme.

L’objectiu d’aquest seminari, que s’inscriu en el marc de les activitats de la xarxa Averroes, és compartir i posar en comú l’experiència i els coneixements en l’àmbit de la formació superior en turisme entre els representants de les diferents universitats participants. Amb aquest propòsit, s’han programat diverses xerrades, sessions de treball i visites. Hi participaran professors d’universitats d’Algèria, Marroc, França i Itàlia, a més de la UIB.

La xarxa Averroès és un consorci format per onze universitats de països del Magrib i nou universitats europees, a la qual s’han associat nombroses institucions, com organitzacions socioeconòmiques locals, nacionals i internacionals. La xarxa Averroès rep finançament de la Comissió Europea en el marc del projecte ERASMUS Mundus Action 2.

L’objectiu de la xarxa és potenciar l’intercanvi de l’alumnat universitari, del professorat i del personal d’administració i serveis i afavorir la progressió de la comunitat universitària mitjançant la formació pràctica, la recerca i l’ensenyament. A més, permet reforçar els vincles acadèmics, culturals i de recerca entre les universitats que en formen part, fet que implica incrementar la capacitat de cooperació internacional. 

Data de publicació: 18/06/2012