La UIB organitza el cicle de cinema L'Amor als Clàssics en Blanc i Negre

La primera projecció serà Sunrise. A Song of Two Humans

Dia: dimarts, 14 de novembre de 2017
Hora: 20 hores
Lloc: CineCiutat, carrer de l'Emperadriu Eugènia, 6, Palma

Tindrà lloc l’inici del cicle de cinema L’Amor als Clàssics en Blanc i Negre, organitzat pel Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB i coordinat per la doctora Magdalena Brotons, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. En concret, aquest dimarts, 14 de novembre, serà el torn de Sunrise. A Song of Two Humans (1927), del director F. W. Murnau.

Des del novembre fins al juny, el segon dimarts de cada mes, es projectarà una pel·lícula. Tots aquests títols, de directors i èpoques diferents, tenen en comú dues constants: l’amor com a element principal de la trama i el fet que siguin pel·lícules filmades en blanc i negre.

Les projeccions seran en 35 mm, amb la intenció de mostrar el format cinematogràfic més característic del cinema clàssic, actualment gairebé en desús, i reviure així una sessió de cinema del segle passat.

Abans de cada projecció hi haurà una petita presentació de la pel·lícula, i després de la projecció seguirà el col·loqui en un local de la zona. Es pot consultar la programació completa del cicle al web del SAC.

Data de l'esdeveniment: 14/11/2017

Data de publicació: 09/11/2017