La UIB organitza el II Seminari «E el romanz es leido, datnos el vino. El lloc de Bacus: literatura, geografia i vi»

Dia: del 16 al 19 d'agost de 2011
Hora: de 18.30 a 21 hores
Lloc: Centre Cultural la Misericòrdia,
via Roma, 1. Palma

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la Universitat de les Illes Balears organitza el II Seminari «E el romanz es leido, datnos el vino. El lloc de Bacus: literatura, geografia i vi» que tindrà lloc del 16 al 19 d'agost de 2011 al Centre Cultural la Misericòrdia, de Palma.

Aquest seminari, després d'haver estudiat en l'edició anterior el panorama general de la relació entre vi i literatura, pretén oferir una sèrie de reflexions des de la perspectiva geogràfica. És a dir, estudiar la relació que es dóna entre literatura i vi considerant el lloc d'on sorgeix o neix l'obra: Itàlia, Andalusia, Galícia, Portugal, València i els EUA són els llocs elegits per a aquesta anàlisi, que pretén demostrar que la conjunció entre literatura i vi és patrimoni de diferents cultures i no només d’una, i que s’sxtén a través dels segles i els espais.

Hi participaran els professors Giovanni Spani, del College of the Holy Cross (Estats Units); Santiago Vicente, de la Universitat de València; Gabriel de la S. T. Sampol, Lola Juan, Lourdes Pereira i Antoni Monserrat, de la UIB.

El II Seminari «E el romanz es leido, datnos el vino. El lloc de Bacus: literatura, geografia i vi» compta amb el suport de la Caixa de Balears, «Sa Nostra», el Consell de Mallorca, Macià Batle, Vi d'Auba, i L'Escrivania.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/08/2011

Data de publicació: 12/08/2011