La UIB organitza el Congrés Jurídic Internacional de Plataformes Digitals

Obert el procés d'inscripció 

Els pròxims 16 i 17 de febrer de 2021 se celebrarà el Congrés Jurídic Internacional de Plataformes Digitals, una trobada virtual promoguda pel CEDIB, grup de recerca de Dret i Noves Tecnologies de la Universitat de les Illes Balears.

L’objectiu d’aquesta trobada és analitzar la problemàtica jurídica plantejada pel desenvolupament d’aquestes plataformes i l’intercanvi electrònic que generen en l’economia digital. El congrés, d’abast internacional, pretén abordar la superació de les categories jurídiques tradicionals i plantejar la conveniència d’impulsar una regulació específica sobre les plataformes digitals i les diverses qüestions que plantegen des del punt de vista jurídic: naturalesa, responsabilitat, protecció dels usuaris, tributació, etc.

El congrés està obert a la participació dels professionals del món jurídic de totes les especialitzacions: investigació, professorat universitari, col·lectiu d’advocats i consultors, membres de departaments jurídics corporatius, etc. De fet, el congrés ja té obert el tràmit d’acceptació de comunicacions, per fomentar la participació i enriquir el fòrum de debat; es poden fer propostes fins al 6 de gener.

Respecte a la inscripció de les persones interessades, es pot formalitzar fins a l’11 de febrer; les persones que s’apuntin al congrés abans del 20 de gener abonaran una quota reduïda.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte RTI2018-097225-B-I00 Plataformes d’intercanvi electrònic i models de negoci disruptius; problemàtica jurídica, finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació, l’Agència Espanyola d’Investigació i el fons FEDER de la Unió Europea.

La secretaria tècnica de l’esdeveniment és gestionada per UIBCongrés. Podeu consultar tota la informació sobre el congrés de plataformes digitals a la seva pàgina web

Data de l'esdeveniment: 16/12/2020

Data de publicació: 15/12/2020