La UIB obté finançament per a tres projectes Explora

El Ministeri d’Economia i Competitivitat atorga finançament a tres projectes de recerca de la UIB 

La Universitat de les Illes Balears ha aconseguit finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat per a tres projectes de recerca en la convocatòria de 2014 dels projectes Explora Ciència i Explora Tecnologia, dins el programa estatal de foment de la investigació científica i tècnica d’excel·lència. Aquest fet suposa un reconeixement a la qualitat investigadora de la UIB, atès que només s’ha concedit finançament a 55 projectes presentats per universitats d’arreu de l’Estat.

Els projectes finançats són: 

  • «Exploración de una propuesta tecnológica para la producción masiva y de bajo coste de monitores de glucosa no invasivos mediante sensores de acetona CMOS-MEMS» (TEC2014-61743-EXP), coordinat pel doctor Jaume Segura, del Departament de Física.
  • «Plataformas fluídicas de impresión 3D para tests de biodisponibilidad oral de contaminantes ambientales usando una metodología holística» (CTM2014-61553-EXP), coordinat pel doctor Manel Miró, del Departament de Química.
  •  «La cognición como sistema complejo» (PSI2014-62092-EXP), del doctor Antoni Gomila, de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB).  

Data de publicació: 29/06/2015