La UIB obre les portes a més de 3.600 estudiants de secundària de Mallorca

Les jornades de portes obertes Vine a la Universitat: Estudiants són els dies 25 de març i 1 d’abril de 2011

Dies: 25 de març i 1 d’abril de 2011
Hora: de les 8.30 a 12.30 hores
Lloc: campus universitari

La UIB organitza un any més les jornades de portes obertes Vine a la Universitat: Estudiants, adreçades als estudiants de segon curs de batxillerat i de cicles formatius de grau superior i a totes aquelles persones interessades a estudiar a la UIB. Aquestes jornades les organitza el Servei d’Informació de la UIB, d’acord amb el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

Amb aquestes jornades es pretén que els futurs estudiants visitin i coneguin la Universitat, participin a les sessions informatives dels diversos estudis que s’imparteixen a la UIB, a càrrec de professors especialitzats en la matèria, per escollir el camí més adequat, i gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material, sessions informatives d'orientació universitària, informació i atenció personalitzada, visites guiades i activitats diverses.

- De 8.30 a 10 hores: arribada dels estudiants al campus i lliurament del material. Edifici Ramon Llull.

- De 9 a 10 hores: activitats, tallers i visites guiades. Els estudiants podran conèixer els serveis que els ofereix la UIB. Destaquen, per exemple, les xerrades sobre mobilitat universitària, sobre què són els estudis de grau, sobre el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, sobre l’oferta de cursos d’idiomes, o per saber com es pot arribar a la Universitat en transport públic. També es projectaran alguns curtmetratges elaborats pels alumnes del màster d’animació MA ISCA i s’organitzaran visites guiades a les instal·lacions esportives i a la Residència d’Estudiants, entre d’altres.

- De 10 a 12.30 hores: presentacions dels estudis de grau. Els professors de la UIB explicaran als futurs alumnes els estudis que es poden cursar a la Universitat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/03/2011

Data de publicació: 24/03/2011