La UIB, millor Universitat per estudiar el grau de Turisme

Segons el rànquing anual elaborat pel diari El Mundo

La Universitat de les Illes Balears encapçala la llista de les cinc millors universitats d’Espanya on es pot estudiar el grau de Turisme, segons el rànquing anual elaborat pel diari El Mundo basat en 25 indicadors de qualitat, l’opinió de 2.000 professors i altres estudis externs.

De la Facultat de Turisme de la UIB, la informació del rànquing destaca que un 84 per cent dels estudiants aconsegueixen una ocupació abans d’acabar la seva formació, i el 100 per cent dels titulats, als tres mesos. A més a més, s’assenyala que els alumnes tenen la possibilitat de cursar el grau de forma bilingüe o de manera conjunta amb ADE o Economia, en cinc anys acadèmics. El grau de Turisme té un grup bilingüe, en què els estudiants pràcticament tenen el 70 per cent de les assignatures en anglès.

Es tracta de la 18a edició d’aquesta classificació, i la UIB ha encapçalat consecutivament durant els darrers vuit anys el rànquing com a millor Universitat on estudiar el grau de Turisme.

El degà de la Facultat de Turisme, Bartolomé Deyà, destaca tres factors: una estreta relació amb el sector professional, la internacionalització dels estudis i la qualitat acadèmica en l’àmbit de la docència. Quant a la internacionalització, Deyà apunta els acords de doble titulació amb universitats d’Alemanya i de la Xina i la recepció anual d’un centenar d’estudiants d’intercanvi de l’estranger.

Data de publicació: 25/05/2018