La UIB lliura els diplomes als guanyadors del «Repte 500: A la UIB portam la solidaritat a la sang»

639 persones varen participar en la campanya de donació de sang que es va fer del 12 al 16 de març a la Universitat 

Ha tingut lloc el lliurament de diplomes als guanyadors del «Repte 500: A la UIB portam la solidaritat a la sang», una campanya de donació de sang que es va fer a la Universitat de les Illes Balears del 12 al 16 de març.

Guanyadors

  • En el col·lectiu d'estudiants, la Facultat de Ciències és el centre que ha aportat més donacions. El guardó l'ha recollit el degà de la Facultat, doctor Antoni Amengual, i el senyor Bru Elías Hidalgo, alumne del grau de Física.
  • En el col·lectiu de personal d'administració i serveis, la Facultat de Filosofia i Lletres és el centre que ha aportat més donacions. El diploma l'ha recollit la senyora Judith Prades, del Servei de Biblioteca i Documentació.
  • En el col·lectiu de personal docent i investigador, el Departament d'Economia Aplicada és el que ha aportat més donacions. El diploma l'han recollit la doctora Maria Antònia Ribas, secretària del Departament d'Economia Aplicada, i els professors Heiko Jürgen Rachinger i Maria Santana.

A més, s'ha lliurat una menció especial al Consell d'Estudiants, atès que el col·lectiu d'alumnes ha estat el que proporcionalment ha fet més donacions durant la campanya. El diploma l'ha recollit Adrián Blas, representant del Consell d'Estudiants.

Els premis els han lliurat el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, senyor Ismael Gutiérrez; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; i la professora Rocío Garnacho, promotora del Repte 500 a la UIB.

Repte 500: un èxit de participació

La campanya de donació de sang Repte 500 es va fer a la UIB del 12 al 16 de març, i va aconseguir la participació de 639 persones, enfront de les 321 que hi varen participar la darrera edició. En total, es varen obtenir 416 donacions, de les quals 230 eren de persones que donaven sang per primera vegada. 

Notícia relacionada

 

Data de publicació: 18/05/2018