La UIB llança el concurs d'Instagram #UIBalMLF

Puja la teva foto amb les peces d'art cedides pel Mallorca Live Festival que es troben en diferents punts del campus i podràs guanyar 1 abonament individual per a dos dies al Mallorca Live Festival 2017.

#UIBalMLF, #mallorcalivefestival, #somuib

Bases del concurs #UIBalMLF

La Direcció de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional convoca el concurs #UIBalMLF, per regalar cinc entrades al Mallorca Live Festival 2017 a cinc persones diferents de la comunitat universitària de la UIB. Els abonaments són individuals i donen accés a l’espectacle durant els dos dies que dura l’esdeveniment (12 i 13 de maig de 2017).

Qui hi pot participar?

Els membres de la comunitat universitària de la UIB amb perfil obert a la xarxa social Instagram.

Procediment

Per participar al concurs #UIBalMLF s’ha de pujar una fotografia a Instagram a la descripció (Caption) de la qual figurin, com a mínim i de manera indispensable, les etiquetes següents: #UIBalMLF, #somUIB, #mallorcalivefestival.

A la fotografia han d’aparèixer, totalment o parcialment, les peces d’art cedides per l’organització del Mallorca Live Festival que es troben en diferents punts del campus. El participant pot triar entre fotografiar el mural realitzat per Misterpiro o les escultures que formen part del projecte 3R Project. En concret, el mural està ubicat a la façana de la Unitat d’Atenció a l’Alumne; mentre que les escultures es troben repartides entre l’exterior de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, l’entrada de l’edifici Guillem Cifre de Colonya i l’entrada de l’edifici Ramon Llull. El participant pot triar al seu gust la resta d’elements que componen la fotografia.

El perfil ha d’estar donat d’alta amb una adreça de correu electrònic que pertanyi a algun membre de la comunitat de la UIB.

Guanyaran les entrades les persones que hagin obtingut més «M’agrada» a la seva publicació.

Com a màxim, una persona només pot aconseguir un dels abonaments que se sortegen. És a dir, en el supòsit que un mateix usuari (o una mateixa persona a través de dos comptes d’Instagram diferents) aconsegueixi posicionar dues o més fotografies entre les cinc més votades, només rebrà un dels premis que se sortegen.

Una vegada s’hagi acabat el termini per pujar les fotografies, la UIB es posarà en contacte amb les cinc persones que hagin aconseguit el major nombre de «M’agrada» perquè acreditin la seva condició de membres de la comunitat universitària. Els alumnes han de presentar un justificant de matrícula corresponent al curs 2016-17. Pel que fa als membres del PAS i PDI, han de presentar un justificant que demostri que la seva relació contractual amb la UIB està en vigor.­­

Criteris de valoració

Per optar a un dels cinc premis del concurs, com ja s’ha dit, la publicació ha de seguir els requisits establerts a l’apartat anterior de les bases del concurs.

Entre les publicacions que compleixin els requeriments anteriors, guanyaran el concurs les que tinguin el major nombre de «M’agrada».

Jurat

Un jurat integrat per membres de la DIRCOM de la UIB serà l’encarregat de fer el recompte de «M’agrada» de cada publicació i de comprovar que els guanyadors s’ajusten als requisits descrits a l’apartat «Procediment» de les bases d’aquest concurs.

Termini

El termini per aconseguir els «M’agrada» a Instagram a les publicacions dels participants és fins al dia 9 de maig de 2017 a les 12 hores del migdia.

Acceptació de les bases i autoria

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les bases, així com l’autorització per a la difusió de les fotografies guanyadores i el nom dels autors per part de la UIB.

Els participants es fan responsables de l’autoria de les fotografies. 

Notícia relacionada

Data de publicació: 03/05/2017