La UIB investigarà la taronja de Sóller per millorar-ne la comercialització

Signatura d'un contracte d'investigació amb la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu, Fet a Sóller i Agroilla per fer un estudi sobre la funcionalitat de la taronja com a font d'antioxidants i vitamines per a l'obtenció de confitura

Dia: divendres, 24 de març de 2017
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Ha tingut lloc la signatura d'un contracte d'investigació i assessorament científic entre la Universitat de les Illes Balears, la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu, Fet a Sóller, SL, i Agroilla, SAT. Hi han assistit el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el representant de la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu, senyor Miquel Gual; el representant de Fet a Sóller, senyor Franz Kraus; el representant d'Agroilla, senyor Jaume Julià; el vicerector d'Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, senyor Luis Vegas; i les doctores Carme Rosselló i Valeria Eim, professores del Departament de Química i investigadores del grup de recerca en Enginyeria Agrolimentària.

Mitjançant aquest conveni, un equip d'investigadors del grup de recerca en Enginyeria Agrolimentària de la UIB duran a terme un estudi de les característiques de la taronja de Sóller per a la millora comercial del producte. Concretament, l'equip de la UIB s'encarregarà de valorar la funcionalitat d'aquesta varietat de taronja com a font d'antioxidants i vitamines per a l'obtenció de confitura.

Data de l'esdeveniment: 24/03/2017

Data de publicació: 23/03/2017