La UIB incrementa el patrimoni artisticocultural arran de la donació de setze escultures de la col·lecció privada de la senyora Adriana Straijer

Dia: dilluns, 7 de març de 2011
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

La doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i la senyora Adriana Straijer, escultora, signaran un conveni per mitjà del qual la senyora Straijer farà donació a la Universitat de setze escultures de la seva col·lecció privada, les quals es col·locaran en diferents espais de la Universitat de les Illes Balears.

La senyora Adriana Straijer vol contribuir a incrementar el patrimoni cultural de la Universitat de les Illes Balears, com a institució dedicada al servei públic de l'educació superior i de la recerca que considera que el benefici social que es derivi de la seva actuació serà més gran com més siguin els mitjans de què disposi.

La donació es fa amb la finalitat expressa que la Universitat de les Illes Balears en disposi, i formi part del seu patrimoni artístic. La UIB es compromet a fer constar que la donació prové de la col·lecció de la senyora Adriana Straijer, per la qual cosa s’indicarà, mitjançant una placa, el títol de l’obra i el nom de l’autora.

També assistirà a la signatura del conveni la doctora Raquel Herranz, vicerectora d'Infraestructures Universitàries de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/03/2011

Data de publicació: 04/03/2011