La UIB incorporarà a la Biblioteca Digital de les Illes Balears 120 fotografies sobre vidre que donarà la família del senyor Jeroni Juan Tous

Dia: divendres, 14 de setembre de 2012
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma 

La senyora Maria del Pilar Juan Ferrer, filla del senyor Jeroni Juan Tous, en nom de la seva família, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears (UIB), signaran un conveni de col·laboració per mitjà del qual es donarà a la Universitat una col·lecció de 120 fotografies sobre vidre propietat de la família.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB i el grup de recerca en Patrimoni Audiovisual, Mitjans de Comunicació de Massa i Il·lustració, encapçalat per la doctora Maria Josep Mulet, s’encarregaran d’inventariar i catalogar aquestes imatges. Les fotografies, entre les quals hi ha paisatges urbans i naturals i monuments de principi del segle XX, i imatges d’esdeveniments històrics com l'arribada de la infanta Isabel a Palma l’any 1913 o el trasllat de les restes del rei Jaume III a Mallorca l’any 1905, es podran consultar a través de la Biblioteca Digital de les Illes Balears (BiDIB). La Biblioteca Digital de les Illes Balears, desenvolupada per la UIB, és un dipòsit des del qual es difon de forma oberta la producció científica i cultural de les Illes Balears.

A la signatura del conveni també hi assistirà el senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/09/2012

Data de publicació: 13/09/2012