La UIB inaugura l'any acadèmic 2011-12 a la Seu d'Eivissa i Formentera

Dia: divendres, 7 d'octubre de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera,
c/ de Bes, 9, Eivissa

Tindrà lloc l'acte d'obertura de l'any acadèmic 2011-12 de la Universitat de les Illes Balears a la Seu d'Eivissa i Formentera.

El doctor Pere M. Deyà, catedràtic de Química Orgànica, impartirà la lliçó inaugural, que duu per títol «La Química, una ciència central».

Hi assistiran el president del Consell Insular d'Eivissa, senyor Vicent Serra; el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; la primera tinent de batlle de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa, senyora Catalina Sansano; el vicerector d'Economia i Seus Universitàries, doctor David Pons; la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas; i altres autoritats acadèmiques.

L'ordre de l'acte serà el següent:

1. Obertura de l'acte.

2. Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic 2010-11 a càrrec el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Seus Universitàries.

3. Lliçó inaugural a càrrec del doctor Pere M. Deyà, catedràtic de Química Orgànica, amb el títol «La Química, una ciència central».

4. Parlament de la senyora Catalina Sansano, primera tinent de batlle de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa.

5. Parlament del doctor Miquel Deyà, director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears.

6. Parlament del senyor Vicent Serra, president del Consell Insular d'Eivissa.

7. Parlament de la rectora de la Universitat, doctora Montserrat Casas.

8. Cloenda de l'acte.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/10/2011

Data de publicació: 06/10/2011