La UIB impartirà el curs d'Expert Universitari en Gestió, Eficiència i Certificació Energètica d'Edificis

Signatura del conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Mallorca i la UIB 

El senyor Ignacio Martínez, president del Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Mallorca, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per fer possible la impartició del curs d’Expert Universitari en Gestió, Eficiència i Certificació Energètica d’Edificis.

El nou títol propi de la UIB, de 20 crèdits europeus, té com a objectiu dotar els professionals del sector de l’edificació de coneixements actualitzats sobre la nova legislació relacionada amb la certificació energètica i dotar-los de les competències necessàries per avaluar l’eficiència energètica i per implantar les energies renovables en els edificis.

Fins a 60 alumnes de les Illes Balears podran matricular-se en la primera edició d’aquest curs, que es podrà seguir en línia des de Menorca, Eivissa i Formentera i que començarà el pròxim 8 de març. Se’n faran més edicions a partir del mes de setembre d’enguany. 

Documents relacionats

Data de publicació: 20/02/2013