La UIB i la Universitat de Dar Es Salaam, a Tanzània, signaran un conveni de col·laboració per fomentar l'intercanvi d'alumnes, PAS i PDI

És la primera vegada que la UIB encetarà relacions acadèmiques i culturals amb una universitat de l’Àfrica subsahariana

La Universitat de les Illes Balears i la Universitat de Dar Es Salaam, a Tanzània, signaran un conveni de col·laboració per fomentar l’intercanvi d’alumnes, de personal docent i investigador i de personal d’administració i serveis de les dues universitats. La Universitat de Dar Es Salaam és la universitat pública més important i amb més alumnes de Tanzània. Aquests vincles de cooperació s’han encetat arran de la invitació que la Universitat de Dar Es Salaam féu a la doctora Catalina Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària de la UIB, per fer-hi una visita institucional.

En aquesta visita, la doctora Catalina Juaneda també ha participat com a conferenciant convidada en la Conferència Internacional sobre Turisme Sostenible en Països en Desenvolupament (ICST-DC 2010), que s’ha realitzat a Dar Es Salaam i a la qual també hi ha assistit, a més de les autoritats universitàries, la senyora Shamsa Mwangunga, ministra de Recursos Naturals i Turisme de Tanzània.

Documents relacionats

Data de publicació: 07/09/2010