La UIB i la Caixa clausuren el primer curs per formar especialistes en la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social

Dia: dimecres, 20 de febrer de 2008
Hora: 16 hores
Lloc: edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears lliurarà els diplomes als 25 alumnes que han cursat la primera edició del curs Incorpora de l'Obra Social la Caixa de formació en inserció laboral, especialment dirigida als col·lectius en risc d'exclusió social. A l'acte hi participaran la senyora Maria Duran, directora general de Responsabilitat Social Corporativa del Govern de les Illes Balears, el doctor Antoni Socias, subdirector del Centre d'Estudis de Postgrau de la UIB, la senyora Fernanda Caro, coordinadora del curs Incorpora a la UIB, i la senyora Anna Carballo, gerent de projectes de l'Observatori de l'Economia Solidària.

Aquests cursos (250 hores) s'han impartit per diferents indrets d'Espanya, organitzats per l'Obra Social de la Caixa, en col·laboració amb l'Observatori de l'Economia Solidària en conveni amb 19 universitats, entre les quals hi ha la UIB. Amb aquests cursos, els tècnics laborals es poden especialitzar en la inserció a l'empresa de persones amb dificultats especials per accedir a una feina.

Documents relacionats

Data de publicació: 20/02/2008