La UIB i el Club de Opinión de Diario de Mallorca inauguren un cicle de conferències per divulgar la recerca que es fa a la Universitat

Dia: dimarts, 25 de gener de 2011
Hora: 19 hores       
Lloc: Club Diario de Mallorca,
c/ de Puerto Rico, 15, Polígon de Llevant, Palma

La UIB i el Club de Opinión de Diario de Mallorca inauguren una etapa de col·laboració amb el propòsit de divulgar els avenços tècnics, científics, socials i culturals que es duen a terme a la Universitat de les Illes Balears en la seva tasca com a motor del coneixement. Aquesta iniciativa pretén traslladar a la societat el coneixement basat en la raó i el mètode científic mitjançant un cicle de conferències.

La UIB al Club DM comença amb la conferència que duu per títol «Avenços científics sobre infeccions en pacients amb fibrosi quística». La impartirà el doctor Sebastià Albertí, catedràtic de Microbiologia del Departament de Biologia de la UIB.

Altres activitats

El Club de Opinión de Diario de Mallorca acollirà també Viva Voce, un programa amb tres debats públics sobre temes d'interès general.

Per altra banda, i amb motiu de l'Any Internacional de la Química, s'han programat quatre conferències a càrrec d’experts nacionals i internacionals.

Les activitats les organitzen el Vicerectorat d'Investigació i el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB amb la col·laboració del Club de Opinión de Diario de Mallorca.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/01/2011

Data de publicació: 24/01/2011