La UIB i Linguamón - Casa de les Llengües inauguren l'exposició «Petit cafè del món»

La mostra sobre la transformació lingüística de les Illes Balears s'exposa al Casal Solleric

Inauguració
Dia: divendres, 24 de setembre de 2010
Hora: 19.30 hores
Lloc: Casal Solleric, Palma

A partir dels resultats de l’estudi «Les llengües a les Illes Balears. Anys 2008-2010», Linguamón - Casa de les Llengües i la Universitat de les Illes Balears inauguren a Palma l’exposició «Petit cafè del món», una mostra que recull la transformació lingüística que es viu a les Illes actualment.

L’exposició, que es podrà veure des del 25 de setembre fins al 17 d’octubre al Casal Solleric de Palma, també compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i de l’Ajuntament de Palma.

La mostra es divideix en quatre àmbits, a través dels quals el visitant pot fer un recorregut per la realitat sociolingüística de les Illes. «Petit cafè del món» posa de manifest l'obertura lingüística de l’arxipèlag i demostra que aquesta convivència entre llengües esdevé una oportunitat per accedir a nous coneixements i intercanvis i, per tant, constitueix una font de riquesa econòmica, social i cultural.

Intervindran a l'acte la senyora Aina Calvo, batllessa de Palma; la senyora Margalida Tous, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; el senyor Antoni Mir, director de Linguamón – Casa de les Llengües; la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Cultural de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/09/2010

Data de publicació: 23/09/2010