La UIB i Enovam fan possible la sisena edició de la beca Enovam

La beca inclou el cost complet de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial i la possibilitat d’incorporar-se a l’empresa d’enginyeria energètica per fer-hi pràctiques remunerades 

La Universitat de les Illes Balears, a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, MP, ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa d’enginyeria energètica Enovam per al finançament de la sisena edició de la beca de gestió i optimització energètica (beca Enovam). És la sisena edició d’aqueta beca que sorgeix de l’impuls d’Enovam, empresa pionera en la col·laboració amb la UIB quant a la convocatòria de beques i de pràctiques remunerades en empresa.

El conveni l’han signat el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot, i els senyors Carles Miquel Vidal i Magí Prats, en representació d’Enovam, a Son Lledó, el dimarts, 26 de setembre. Han estat presents a l’acte el director de la FUEIB, senyor Luis Vegas; el director de l’Escola Politècnica Superior, doctor Gabriel Cardona, i la directora del Centre d’Estudis de Postgrau, doctora Neus Piña.

Gràcies al conveni, la beca Enovam permetrà finançar una beca per a un alumne matriculat en el Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) durant el període de realització previst, els anys acadèmics 2023-24 i 2024-25. A la vegada, l’alumne beneficiari tindrà la possibilitat de fer pràctiques a Enovam durant el període de la beca mitjançat un conveni de cooperació́ educativa, amb la idea d’afavorir la seva incorporació professional a l’empresa en el futur.

D’aquesta manera, l’empresa contribueix a l'excel·lència en la formació de joves per dotar-los d'un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent i enfocar la seva carrera professional envers el sector energètic. 

Data de publicació: 26/09/2023