La UIB fa un estudi sobre la conciliació laboral i familiar durant el confinament

Un equip d’investigadores del Departament de Psicologia comença una enquesta anònima i en línia sobre l’impacte de la COVID-19 en el treball, la família i la situació personal

Qui teletreballa actualment i quines diferències hi ha en funció dels sectors o del perfil del treball realitzat? Les persones treballadores estan satisfetes amb la manera com ha reaccionat i actuat el seu ocupador? I què en diuen, del repartiment de les tasques familiars i de la llar? Com perceben la por de contagiar-se? Confien que el país pot controlar l'expansió del la COVID-19?

Aquestes són algunes de les preguntes que vol respondre l’estudi que ha posat en marxa un equip d’investigadores de l’àrea de Psicologia Social de la UIB. Amb aquest objectiu, han llançat una enquesta en línia, anònima i oberta al públic en general.

Participa-hi

Si vols que se sàpiga com passes a ca teva aquests dies tan difícils emocionalment i laboralment, reserva deu minuts i participa en l’enquesta que trobaràs a aquest enllaç: <https://forms.gle/pg5Pg29drjKPVFGKA>.

Data de publicació: 30/03/2020