La UIB estudia la relació entre literatura i supèrbia al II Seminari Internacional Literatura i Pecat

El museu Es Baluard acollirà del 7 al 10 de gener aquesta activitat organitzada pel Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica 

Dia: del 7 al 10 de gener de 2013
Hora: de 17 a 19.30 hores
Lloc: Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani,
plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma
 

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica organitza el II Seminari Internacional Literatura i Pecat, que es durà a terme del 7 al 10 de gener de 2013 a Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma.

Aquesta segona edició té per títol Literatura i Supèrbia: Vanitashybris i altres presumpcions, i pretén estudiar les relacions que es troben entre la literatura i la supèrbia des d'una perspectiva multidisciplinària i transoceànica, reunint cultures agermanades com la italiana, la portuguesa, la catalana i l'espanyola i èpoques distants que representen les propostes des dels clàssics grecollatins fins a la poesia que es publica als nostres dies.

El seminari el coordinen la professora Lourdes Pereira, del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB; la professora Dolores Juan, de la Universitat de Massachusetts Amherst; i el professor Giovanni Spani, del College of the Holy Cross (EUA). Hi col·labora el Servei d'Activitats Culturals de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/01/2013

Data de publicació: 21/12/2012