La UIB estrena el I Campament Petits Científics

Per primera vegada, vint alumnes de 6è de primària passaran dos dies sencers al campus de la UIB envoltats de ciència, tecnologia i esport 

El Vicerectorat d’Estudiants de la UIB, a través del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (POTU), organitza amb la col·laboració de la Facultat de Ciènciesl’Escola Politècnica Superior de la UIB, la Conselleria d’Educació i Universitats i l’Obra Social de Sa Nostra, el I Campament Petits Científics, que es farà els dies 27 i 28 de juny de 2017 al campus universitari.

Dia 27, a les 9.30 hores, a CampusEsport, la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants de la UIB, i el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, donaran la benvinguda als estudiants que hi participen. També hi assistiran la doctora Loren Carrasco, directora de l’Escola Politècnica Superior, la doctora Jerònia Vich, secretària de la Facultat de Ciències, i el senyor Miquel Gelabert, director de CampusEsport.

Un total de vint alumnes de 6è de primària participen en aquest projecte educatiu on podran gaudir d’un conjunt d’activitats científiques i tecnològiques combinades amb altres d’esportives i amb l’aventura de dormir en tendes al campus mateix. Una proposta elaborada per despertar la curiositat per l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la ciència i la tecnologia, a més d’adquirir valors com la solidaritat i la companyonia.

Els alumnes disposaran d’un director i un monitor de temps lliure per a les activitats esportives, mentre que comptaran amb la supervisió d’alumnes col·laboradors de la Facultat de Ciències i de l’Escola Politènica Superior de la UIB per a les activitats científiques i tecnològiques.

Entre les activitats que podran fer al I Campament Petits Científics, destaquen jocs de matemàtiques, observació d'estels durant la nit o programació de robots, entre d’altres. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/06/2017

Data de publicació: 22/06/2017