La UIB estrena el Campus Humanisticosocial d'Estiu per a alumnes de secundària

Paral·lelament es desenvolupa el segon torn del IX Campus Cientificotècnic d’Estiu 

Dia: 25 de juny de 2018
Hora: 9.30 hores
Lloc: edifici Ramon Llull, campus universitari de la UIB 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració delI Campus Humanisticosocial d'Estiu i del segon torn del IX Campus Cientificotècnic d’Estiu, ambdós organitzats pel Vicerectorat d’Estudiants de la UIB, a través del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). Hi intervindran el conseller d'Educació i Universitat, doctor Martí March; el director general d’Universitat, doctor Juan José Montaño; el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; i la vicerectora d’Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez.

El I Campus Humanisticosocial d'Estiu es desenvoluparà entre els dies 25 i 29 de juny de 2018 i hi participaran 20 alumnes (18 de Mallorca i 2 de Menorca) de primer de batxillerat. Durant el campus es realitzaran activitats d’Estudis Anglesos, Història, Història de l’Art, Geografia, Llengua i Literatura Catalanes i Llengua i Literatura Espanyoles. Algunes activitats es duran a terme a l’edifici Ramon Llull del campus universitari i d’altres es faran a la ciutat de Palma.

Entre els objectius del campus destaca el fet de potenciar l’interès dels joves estudiants i incentivar l’accés als estudis d'Humanitats i Ciències Socials. A més, també es pretén fomentar el treball en equip, la creativitat i la capacitat de comunicar experiències.

IX Campus Cientificotècnic d’Estiu

Aquest campus coincideix amb el segon torn del IX Campus Cientificotècnic d’Estiu, el primer torn del qual ha tingut lloc del 18 al 22 de juny. Hi participen 30 alumnes de Mallorca i 2 de Menorca i d'Eivissa de quart d'ESO i primer de batxillerat. Gaudiran d’activitats científiques i tecnològiques al campus universitari, impartides per alumnes col·laboradors de la Facultat de Ciències i de l’Escola Politècnica Superior de la UIB.

El Vicerectorat d'Estudiants i la Residència d'Estudiants subvencionen una part del preu de l’estada a la residència als alumnes de Menorca i d’Eivissa dels dos campus. 

Data de l'esdeveniment: 25/06/2018

Data de publicació: 22/06/2018