La UIB establirà intercanvis d'estudiants i professors amb la Universitat d'Humanitats i Ciències Socials de Sant Petersburg

El Rector de la Universitat d’Humanitats i Ciències Socials de Sant Petersburg, doctor Alexander Zapesotsky, acompanyat de l’exambaixador d’Espanya a Rússia, el senyor Joan Antoni March, s’ha reunit avui amb la Rectora de la UIB per determinar un marc de col·laboració, especialment en les àrees de Turisme, Economia i Ciències Socials.

El senyor Alexander Zapesotsky s’ha mostrat interessat per establir convenis que permetin l’intercanvi d’estudiants i professors d’aquestes àrees entre ambdues universitats, de manera que uns i altres puguin aprofundir en el coneixement i l’estudi de la cultura i l’idioma dels dos països.

A la reunió hi han assistit també els vicedegans de les facultats de Turisme, doctora Patrícia Horrach; de la Facultat d’Economia, doctor Francesc Oliver; i de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Antoni Bernat Vistarini; a més de la doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora d’Internacionalització i Cooperació; i del senyor Ricardo Sagrera, director del Servei de Relacions Internacionals de la UIB. 

Data de publicació: 27/09/2012