La UIB enforteix la seva relació amb universitats de l'Índia

Membres de la Universitat han viatjat al país asiàtic i han  visitat dues universitats de la ciutat de Delhi 

La doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals, i el doctor Gonçal López Nadal, professor d’Economia de la UIB, han viatjat a l’Índia.

La UIB té un conveni signat des de fa anys amb la universitat Jawarharlal Nehru, amb la qual s’han dut a terme intercanvis de professors i col·laboracions acadèmiques diverses. Aquests dies s’hi ha celebrat el XXVI Memorial Antoni Binimelis, organitzat pel Centre of Spanish, Portuguese, Italian & Latin American Studies, en el 30 aniversari de la mort de l’il·lustre profesor mallorquí afincat a Delhi. En aquesta ocasió  la UIB hi ha assistit com a institució convidada amb l’encàrrec de impartir la conferència del memorial, que ha estat a càrrec de la vicerectora.

Per altra banda, els representants de la UIB han visitat i signat un conveni amb la Jamia Milia Islamia University, amb la qual ja hi havia vincles de col·laboració entre professors. Aquesta universitat és l’única universitat de l’Índia que fa classes en català. El conveni servirà per ampliar les possibilitats de col·laboracions acadèmiques i d’intercanvi de professors i per acordar un futur conveni d’intercanvi d’alumnes amb aquesta universitat. 

Documents relacionats

Data de publicació: 11/03/2013