La UIB dona pupitres i bancades escolars a l'IES Josep Miquel Guàrdia

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç̧ Huguet, i el director de l'IES Josep Miquel Guàrdia d'Alaior, David Font, signen, aquest dimecres 13 de febrer, un conveni de col·laboració pel qual la UIB fa una donació de mobiliari d’aula fix al centre de secundària perquè l'utilitzin per a la docència.

La donació sorgeix de la sol·licitud feta per l’IES Josep Miquel Guàrdia al Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable el juny de 2017, en la qual manifestava la necessitat de poder disposar de més equipament.

Així, com a institució de dret públic al servei de la societat, la UIB vol donar suport a l'IES Josep Miquel Guàrdia i atendre les seves necessitats mitjançant la donació de pupitres i bancades escolars per a la docència, que actualment són a la Seu universitària de Menorca.

Amb la signatura del conveni, la Universitat de les Illes Balears procedirà a la desafectació d’aquest mobiliari de l’inventari de béns mobles i el donarà de baixa. Per part seva, l'IES Josep Miquel Guàrdia accepta la donació i esdevé propietari del mobiliari en l'estat en què es troba actualment.

Aquesta no és la primera vegada que la Seu universitària de Menorca dona material als centres educatius de l’illa. Recentment, es va proveir de material informàtic l’IES Biel Martí, de Ferreries, que imparteix formació professional bàsica en Informàtica i Comunicacions i un cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. 

Data de publicació: 12/02/2019