La UIB dóna la benvinguda als alumnes d'intercanvi que s'incorporen a la UIB el curs 2009-2010

456 alumnes participaran en els programes internacionals d'intercanvi Sòcrates-ERASMUS, SICUE-Sèneca i d'universitats de fora de la Unió Europea

Dia: dilluns, 21 de setembre de 2009
Hora: a les 11 h
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears, a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària, donarà la benvinguda als alumnes procedents d'universitats europees, americanes i espanyoles que s'incorporen el curs 2009-2010 als diferents estudis de la UIB a través de programes d'intercanvi, com ara PAP-ERASMUS, SICUE-Sèneca i altres desenvolupats a partir de convenis amb universitats del continent americà.

Els estudiants participaran durant cinc dies en un programa d'acollida i orientació dissenyat pel Servei de Relacions Internacionals per facilitar la seva incorporació a la UIB.

Enguany es preveu la participació de 456 alumnes en els programes internacionals d'intercanvi. D'aquests alumnes, 303 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 153 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB.

El senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats per ampliar informació.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/09/2009