La UIB dóna la benvinguda als 336 alumnes d'intercanvi que s'incorporen el primer semestre del curs acadèmic 2012-13

Dia: dilluns, 17 de setembre de 2012
Hora: 11 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma 

La doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora d'Internacionalització i Cooperació de la UIB, i el senyor Ricardo Sagrera, director del Servei de Relacions Internacionals, donaran la benvinguda als 336 alumnes d’intercanvi que s’incorporen a la UIB el primer semestre del curs acadèmic 2012-13. Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat.

Els estudiants participaran durant cinc dies en un programa d’activitats que els facilitarà la incorporació a la UIB. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma, a les coves del Drac i a Porto cristo.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Enguany es preveu la participació de 798 alumnes en els diferents programes d’intercanvi de què disposa la UIB. D’aquests alumnes, 462 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 336 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB. 

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 17/09/2012

Data de publicació: 14/09/2012