La UIB dona la benvinguda a 180 alumnes de mobilitat el segon semestre

61 alumnes de la Universitat faran una estada a universitats d’arreu del món gràcies als programes de mobilitat del Servei de Relacions Internacionals 

La Universitat de les Illes Balears ha donat la benvinguda als 180 estudiants d’intercanvi estrangers, i també d’altres universitats espanyoles, que s’incorporen el segon semestre a les aules. El Servei de Relacions Internacionals de la UIB els ha rebut el dimarts, 6 de febrer, amb un acte que ha tingut lloc a l’edifici Guillem Cifre de Colonya del campus universitari. Hi han intervingut els vicerector Marc Nadal, de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació, a més dels tècnics del Servei de Relacions Internacionals de la UIB i representants de l’ESN, l’Erasmus Student Network.

La majoria dels estudiants provenen d’universitats alemanyes (44), italianes (37) i franceses (18), i són d’estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats o Ciències de la Salut.

A l’acte de benvinguda, l’Associació d’Estudiants de Mobilitat de la UIB ha presentat una setmana d’activitats de benvinguda i orientació.

Tots aquests alumnes arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com ara ERASMUS+ Estudis KA131, ERASMUS+ Països associats KA107, SICUE i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món. 

Alumnes de la UIB que van a altres universitats del món

Per altra banda, 61 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per cursar-hi el segon quadrimestre amb un conveni d’intercanvi. La majoria han anat a universitats italianes o alemanyes, i, sobretot, són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.  

Documents relacionats

Data de publicació: 06/02/2024