La UIB dona el sus al cicle Ciència amb Tiramisú amb una xerrada sobre els desafiaments de la intel·ligència artificial

La primera xerrada del cicle de divulgació científica la impartirà la doctora Maria Isabel Montserrat. Serà el dijous, 29 de febrer, a les 18 hores, a l’Espai Sus Cultura de Palma. 

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica, presenta el cicle de xerrades Ciència amb Tiramisú.

Aquest cicle de divulgació científica pretén acostar els investigadors de la UIB al públic general mitjançant xerrades obertes i informals que es faran a bars i cafeteries de les Illes Balears, sempre amb tiramisú casolà i de franc per a tothom.

Les temàtiques de les xerrades aborden qüestions d'impacte social, com la intel·ligència artificial, la robòtica, la transició energètica, el canvi global, la ciència inclusiva i la visibilització de les dones científiques, entre d’altres.

Intel·ligència artificial

La primera sessió de Ciència amb Tiramisú serà el dijous, 29 de febrer, a l’Espai Sus Cultura de Palma, a les 18 hores. La xerrada inaugural, titulada «Explorar les fronteres de la intel·ligència artificial: desafiaments i oportunitats», serà a càrrec de Maria Isabel Montserrat Sánchez-Escribano, professora contractada doctora de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears i investigadora principal del projecte Intel·ligència artificial i Dret: anàlisi de la responsabilitat dels danys derivats de l'ús de sistemes d'intel·ligència artificial (IARES). Farà la presentació Francesca Iuculano, doctora en Canvi Global, divulgadora científica i experta en l’elaboració de tiramisú.

Amb la col·laboració de la FECYT

Aquesta activitat forma part de la programació anual de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica de la UIB, que rep la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

FECYT

Data de l'esdeveniment: 29/02/2024

Data de publicació: 26/02/2024