La UIB dóna a conèixer l'oferta d'estudis en la primera Fira d'Educació Superior de les Universitats Espanyoles a l'Índia

La Universitat de les Illes Balears presentarà l’oferta acadèmica de postgraus i de recerca en la primera Fira d’Educació Superior de les Universitats Espanyoles a l’Índia, que es durà a terme els dies 19 i 20 de febrer de 2011 a l’Instituto Cervantes de Delhi.

L’Índia té en l’actualitat una de les economies de major projecció internacional. Aquest fet, juntament amb la importància creixent de la seva indústria tecnològica, han convertit l’Índia en un dels principals països emissors d’estudiants universitaris. L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer als alumnes de grau de l’Índia quina és l’oferta de postgraus i recerca de què disposen les universitats espanyoles.

La fira l’organitza Universidad.es en col·laboració amb l’Instituto Cervantes de Delhi, i comptarà amb la participació de dinou universitats espanyoles, entre les quals es troba la UIB.

Visites a institucions i universitats índies
La UIB aprofitarà el desplaçament a Delhi per visitar distintes universitats i institucions d’educació superior de l’Índia amb l’objectiu d’encetar sinergies de feina i vincles de cooperació en matèria acadèmica, cultural i de recerca. Es visitaran l’Indian Institute of Technology Delhi, la Universitat Jawaharlal Nerhu, la Universitat de Delhi University i el Birla Institute of Management & Technology (BIMTECH).

Convenis amb universitats de l’Índia
La UIB va signar l’any 1995 un conveni marc de col·laboració acadèmica, científica i tècnica amb la Universitat Jawaharlal Nehru i el 2005 en signà un altre amb la Universitat Hindú de Benarés.

Documents relacionats

Data de publicació: 16/02/2011