La UIB crea el Gabinet d'Assessorament Lingüístic als Mitjans de Comunicació

El GALMIC oferirà assessorament lingüístic especialitzat als professionals dels mitjans de comunicació públics de les Illes Balears

 

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears ha creat el Gabinet d’Assessorament Lingüístic als Mitjans de Comunicació (GALMIC), amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

El GALMIC té l’objectiu principal d’assessorar en matèria lingüística els professionals dels mitjans de comunicació públics que emeten en llengua catalana de les Illes Balears i els professionals hi podran enviar les consultes a través de l’enllaç: <https://galmic.uib.cat/Contacte/>.

El Gabinet també té previst elaborar i editar material bibliogràfic i audiovisual relacionat amb la llengua i els mitjans de comunicació, així com organitzar activitats formatives per millorar la qualitat lingüística dels mitjans en llengua catalana. De fet, el GALMIC col·laborarà en l’organització de les III Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans, que enguany es dedicaran principalment al lèxic. En podreu trobar informació properament a l’enllaç: <http://qualitat-linguistica.uib.cat/.

Per dur a terme les seves funcions, el GALMIC cooperarà amb la Comissió Tècnica d’Assessorament Lingüístic i els tècnics del Servei Lingüístic de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 14/04/2020

Data de publicació: 14/04/2020