La UIB cooperarà amb la Universitat iraniana d'Esfahan

Han establert una col·laboració acadèmica, científica i cultural 

El president de la Universitat d’Esfahan, doctor Hooshang Talebi; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, han signat un memoràndum d’entesa per dur a terme projectes d’estudis conjunts, així com col·laborar en els camps de la docència, formació d'estudiants i investigació.

Pel que fa a la millora de recursos, l’acord preveu mesures com l’intercanvi d'informació i de publicacions (s'inclou l'intercanvi entre les biblioteques de les respectives institucions). Quant a la mobilitat, es pretén fomentar l’intercanvi de pregrau i de postgrau i l’intercanvi de personal docent i investigador per complementar els cursos oferts a les respectives universitats. Alhora també es treballarà per establir programes d’estudis i estudis d'investigació conjunts, seminaris, col·loquis, simposis.

A l’acte també hi han assistit el vicerector d'Investigació i Internacionalització de la UIB, doctor Jaume Carot; el cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, senyor Ricardo Sagrera; el director de Relacions Internacionals de la Universitat d’Esfahan, doctor Tayyebi; i el doctor Jafar Jafari, doctor honoris causa de la UIB d’origen iranià que ha col·laborat en l’entesa de les dues universitats. 

Data de publicació: 14/05/2018