La UIB conmemora l'Any Villangómez amb el cicle "Converses sobre Marià Villangómez"

L’activitat es podrà seguir per videoconferència entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera 

Dia: del 13 al 27 de maig de 2013
Hora: 19.30 h
Lloc: 13 i 20 de maig, Seu universitària d’Eivissa,
27 de maig, edifici Sa Riera de Palma 

La Universitat de les Illes Balears ret homenatge a l’escriptor Marià Villangómez amb motiu del centenari del seu naixement. El Vicerectorat de Projecció Universitària, a través del Servei d'Activitats Culturals, organitza el cicle Converses sobre Marià Villangómez per commemorar el naixement de l’escriptor, pedagog i intel·lectual pitiús.

A través del diàleg i la conversa dos especialistes ens aproparan a les seves múltiples facetes com a escriptor, i destacaran la importància de Villangómez com a motor de la literatura en llengua catalana, com a poeta i com a prosista.

Converses

 • 13 de maig. Joan Mas, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, UIB, i Antoni Marí, professor del Departament d'Humanitats, UPF, parlen de prosa.

  Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera. Carrer del Calvari, 1. Eivissa
   
 • 20 de maig. Bernat Joan, professor de Llengua Catalana i Literatura de l'IES Santa Maria d'Eivissa, i Vicent Ferrer, professor de l'IES Marc Ferrer de Formentera, parlen de teatre.

  Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera. Carrer del Calvari, 1. Eivissa
   
 • 27 de maig.Damià Pons, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, UIB, i Isidor Marí, professor dels estudis d'Humanitats i Filologia, UOC i president de la Secció Filològica de l'IEC, parlen de poesia.

  Lloc: edifici Sa Riera. Carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/05/2013

Data de publicació: 10/05/2013