La UIB col·labora en la jornada «El problema de la proliferació d'algues en aigües costaneres»

Dia: dijous, 24 de maig de 2018
Hora: de les 9.45 a les 18 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma
 

La Universitat de les Illes Balears col·labora en l'organització de la jornada «El problema de la proliferació d'algues en aigües costaneres», que organitzen FACSA i la Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de la Universitat Jaume I.

En el marc d'aquesta jornada, els experts en la proliferació d'algues exposaran els aspectes fonamentals que causen aquest problema, així com experiències en diverses zones costaneres de la mar Mediterrània en les quals han participat al llarg dels últims anys. La jornada pretén unir els estudiosos d'aquesta problemàtica amb la societat no experta en un fòrum que, a més de ser d'utilitat per a la comunitat científica, també resulti d'interès per a la ciutadania i altres sectors sensibilitzats per aquesta problemàtica.

Entre els experts que hi participaran hi ha el doctor Gabriel Moyà, professor emèrit d'Ecologia a la UIB, que hi impartirà la conferència «Estat ecològic de les aigües costaneres de l'arxipèlag Balear: perspectiva històrica sobre les proliferacions de fitoplàncton en aquests ecosistemes»; i el doctor Gotzon Basterretetxea, investigador principal del grup de recerca en Ecologia i Oceanografia Costanera de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), que hi impartirà la conferència «Del blau al verd. Les proliferacions de microalgues en platges de les Illes Balears».

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/05/2018

Data de publicació: 22/05/2018