La UIB col·labora en els Premis Cercle d'Economia 2020 a les Idees Innovadores per a la Millora de la Societat

La idea guanyadora obtindrà un premi de 6.000 euros. Les candidatures es poden presentar fins al 29 de juny de 2020 

La Universitat de les Illes Balears col·labora en la convocatòria dels Premis Cercle d’Economia 2020 a les Idees Innovadores per a la Millora de la Societat. Aquests premis arriben enguany a la quarta edició i tenen com a objectiu reconèixer anualment les propostes i projectes dirigits a afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment les discapacitades, gent gran i/o dependent, o projectes que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental. La iniciativa guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 6.000 euros. El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 29 de juny de 2020.

Guanyadors d’edicions anteriors

2019: Sonrisa Médica es va proclamar vencedora de la tercera edició gràcies al projecte Vídeo Interactiu. Mitjançant aquesta nova eina, els infants hospitalitzats poden gaudir d’una aventura única en la qual les seves decisions marquen el camí que s’ha de seguir, i que podran repetir tantes vegades com vulguin.

2018: M2ISHERE va guanyar la segona edició dels premis amb el seu projecte La Mano Lectora, orientat a nens invidents, que pretén estimular la percepció hàptica/tàctil dels invidents i afavorir l’aprenentatge del braille mitjançant un conjunt de peces volumètriques impreses en 3D.

2017: en la primera edició dels Premis Cercle d’Economia a les Idees Innovadores per a la Millora de la Societat, els guanyadors varen ser la Clínica Humana, Trustin i Down Hostel. 

Data de publicació: 02/06/2020