La UIB col·labora amb el II Circular Innovation Hackathon d'Impulsa Balears

El campus universitari acollirà els dies 15 i 16 de novembre aquesta competició per equips amb l’objectiu de resoldre reptes reals d’economia circular dirigida a alumnes d’FP, grau i postgrau.

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb la II Circular Innovation Hackathon, que organitza Impulsa Balears. És una competició d’innovació per equips dirigida a alumnes de formació professional, grau i postgrau universitaris.

Els participants, a través del treball col·laboratiu, hauran de donar una solució en temps rècord a reptes reals que enfronten les empreses del Patronat de la fundació en matèria d’economia circular i que giraran al voltant d’àmbits com l'aigua, l’energia, els aliments, els materials, la mobilitat i el territori-mar.

La competició versarà sobre la importància de la tecnologia com a part de la solució a molts desafiaments als quals s’enfronta la societat. Per això, el perfil dels participants respon a persones obertes, capaces d’oferir solucions des de la creativitat, la incorporació de tecnologies digitals i el desenvolupament d’aplicacions d’anàlisi i visualització de dades, així com des dels principis del màrqueting, la comunicació i la viabilitat empresarial. Tot i que la competició és regional, també es propiciarà l’atracció de talent nacional i internacional.

Les inscripcions es poden registrar al web d’Impulsa Balears: <https://impulsabalears.org/ca/CIH>

Data de publicació: 08/07/2024